Thuis ProductenRoestvrij staal Farmaceutische Tanks

Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen

Certificaat
China WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. certificaten
China WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen

Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen
Sanitary Stainless Steel Pharmaceutical Vessels
Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen

Grote Afbeelding :  Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen

Productdetails:
Plaats van herkomst: Wenzhou, China
Merknaam: JOSTON
Certificering: CE,ISO,FDA,GMP,UL/CSA
Modelnummer: JJGT
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: USD2500-20000
Verpakking Details: de uitvoer standaardpakket
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30 SETS/Maand

Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen

beschrijving
Marketing Type: Nieuw Type: de tank van de kristallisatorreactor
Garantie: 1 jaar Na de Garantiedienst: Onlineondersteuning/bezoek de installatieplaats van de cliënt
Lokale serviceplaats: De agent is beschikbaar als lokaal bureau hebben Verleende naverkoop de dienst: Onlineondersteuning/bezoek de installatieplaats van de cliënt
Oem: Parameteraanpassing Materiaal: 304/316L roestvrije Steel/SS2205/Titanium
Verwarmingsmethode: stoom/hete olie/warm water/elektro Functie: kristalliseer het zoute vaste lichaam van de Verzadigde oplossing
Kerncomponenten: Het kristalliseren van tank, condensator, inzamelingstank, nutsche filter Koelmiddel: Harder, water
Sleutelwoorden: APIs die reactortank kristalliseren Het voeden: Verzadigde Farmaceutische chemische oplossing
Output: APIsdeeltje + oplossing Toepasselijke Industrie: Farmaceutisch chemisch product,
Hoog licht:

Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen

,

Ce-Roestvrij staal Farmaceutische Schepen

,

SS2205 roestvrij staal beklede reactor

De proefschaal Sanitaire Farmaceutische APIs die van het roestvrij staallaboratorium het Systeem van de Reactortank in volledige PLC controle kristalliseren

 

 

Roestvrij staallaboratorium Proefscale sanitary pharmaceutical die APIs die het Systeem van de Reactortank wordt gebruikt kristalliseren om een het chemische reactie, een distillatie, een kristallisatie, mengen, en een isolatie van materialen enz. in API productiefaciliteit, de chemische industrie, enz. uit te voeren zich.

 

Het roestvrij staallaboratorium Proefscale sanitary pharmaceutical die APIs het Systeem van de Reactortank is kristalliseren speciaal ontworpen materiaal met mengapparaat en versnellingsbak met vuurvaste elektromotor. Het mengapparaat wordt gebruikt voor zich het juiste mengen, wervelingsvorming, Draaikolkvorming vanaf vereiste. De mengapparaattypes worden beslist gebaseerd op procesvereiste.

 

Strcture van Roestvrij staallaboratorium Proefscale sanitary pharmaceutical die APIs het Systeem van de Reactortank kristalliseren:

het gehele die systeem met reactietank, condensator, sub-koeler, inzamelingstank, nutsche filter, vacuümpomp, overdrachtpomp en pijpleiding wordt uitgerust.

1. Roestvrij staallaboratorium Proefscale sanitary pharmaceutical die APIs Reactortank kristalliseren: Het is een beklede Kristalliserende reactortank, die het jasje kan zijn ontwerp als Enig volledig Jasje/limpet roljasje, dat voor het handhaven van reactievoorwaarden door nut zoals stoom, gekoeld water, koelwater, gekoeld pekel en warm water te verstrekken wordt gebruikt. de grondstoffenvaste lichamen worden manueel geladen in reactor door Mangatpijpen en de vloeistoffen worden binnen aan reactor door vloeibare die overdrachtpijpleidingen geladen aan reactor of manueel door mangat worden verbonden. binnendieshell met de verschillende typesensor wordt uitgerust, zoals de PH sensor, de geleidingsvermogenmeter, de sensor van de ladingscel, stroommeter enz. om de reactor te controleren die parameter kristalliseren.

de bovenkant zette het ankertype mengapparaat aan het mengen van binnenoplossingshomgenizers op, worden de Oplossing of de dunne modder gelost van de reactor door stikstofdruk of door pomp, door bodemuitlaatklep.

 

2. condensator /sub-cooler: welke aan condensaat de sovent damp of water, en omloop wordt gebruikt om de kristalliserende tank of het afvoerkanaal uit aan de oplosbare opslagtank te steunen.

 

3. nutsche filtreer: het is een sanitaire rangfilter die het deeltje en het oplosmiddel van het kristallisator stevige poeder kan scheiden om hij te krijgen definitieve APIs.

 

 

4. vacuümsysteem dat systeem onder lage temperatuur kan maken

 

 

5, pijpleidingssysteem die al lassen van het gebruiksargon zijn zonder dode hoek te maken

 

 

6. overdrachtpomp: het wordt gebruikt om het oplosmiddel uit over te brengen

 

 

7.control systeem: besturingselement Opdrachtknop of PLC controle om het gehele kristalliserende verslag van het productieproces te controleren en printe.

 

Hoog roestvrij staal - de Reactortank van de kwaliteits Sanitaire Beklede Kristallisator die gekoeld water of koelmiddelenwater vergt in de tussenlaag na gemengde reactie van materialen scherp af te koelen. De belangrijke punten zijn de grootte van tussenlaaggebied, de structurele vorm van mengapparaat en materiële afzetvorm, het high-precision oppoetsen in het tanklichaam, en geen dode hoek in het tanklichaam die aan de procesvoorwaarden schoonmaken te voldoen. Het bedrijf heeft rijke ervaring in ontwerp en productie voor verschillende procesvereisten, en het materiaal voldoet volledig aan de GMP controlevereisten

 

Hoog karakter van Roestvrij staal - de Reactortank van de kwaliteits Sanitaire Beklede Kristallisator:

a: De verhouding van de totale dwarsdoorsnede van de het verwarmen buis aan de dwarsdoorsnede van vloeibaar vallen kan 2 bereiken, zodat is de convectieomloop goed;

B: Het is gemakkelijk om suiker leeg te maken;

c: Het gecondenseerde water wordt volledig gelost;

D: Gedwongen - de omloopkristallisator verbetert de de coëfficiënt en de verdampingsintensiteit van de hitteoverdracht, en versnelt de kristallisatiesnelheid. Het overzicht van kristallisatorkristallisator (zaadtank, gistingstank, enzymolysistank) wordt wijd gebruikt in farmaceutisch, fijn chemisch product, biotechniek en andere industrieën. Het tanklichaam en de hogere en lagere hoofden (of de kegels) worden verwerkt door het spinnen R hoek. De binnenmuur van de tank wordt opgepoetst door spiegel, en afwerkingsra ≤ 0,4 μ m. Er is geen hygiëne dode hoek. Het volledig ingesloten ontwerp zorgt ervoor dat de materialen altijd worden gemengd en zonder verontreiniging vergist. Het materiaal is uitgerust met luchtademhalingsapparaat, schoonmakende bal, sanitair mangat, gezichtsglas en andere apparaten. De farmaceutische, fijne chemische en biologische tanks van de productengisting keuren aseptisch systeem goed om de verontreiniging van micro-organismen in de lucht te vermijden en te verhinderen, zeer uitbreidt de bewaartermijn en de zuiverheid van uw producten. Wij ontwerpen en installeren speciaal aseptisch ademhalingsgat of het aseptische systeem van de positieve drukgisting op de tank. Het verwarmende of koelmiddel kan voor worden geïntroduceerd het doorgeven van het verwarmen en het koelen. Alle delen in contact met materialen worden gemaakt van roestvrij staal SUS304 of SUS316, wordt de isolatie gemaakt van polyurethaanschuim of parelkatoen, en de buitenoppervlakte is berijpt en Mat, wat GMP aan norm voldoet.

 

De Specificatie van technologiegegevens voor Roestvrij staallaboratorium Proefscale sanitary pharmaceutical die APIs het Systeem van de Reactortank kristalliseren

Model

Punt

Jjgt-50 Jjgt-100 Jjgt-150 Jjgt-200 Jjgt-500
Het volume van het tankwerk: L 50 100 150 200 500
Motormacht: KW 0,37 0,55 0,55 0,75 2.2
Mengapparaatsnelheid: T/min 0-100
Binnenshell drukmpa 0.1/0.3 (kan als URS van de cliënt worden gedaan)
MPa van de jasjedruk 0,3 (kan als URS van de cliënt worden gedaan)
Jasje het verwarmen middel Het water van stoom/hot/het elektro verwarmen
Koelmiddel Het koelere /cooling-water van water/tap
Condensatortype De warmtewisselaar van de condensator/Plate van Shell &tube
Het koelen gebied: M2 Volgens URS
Het volume van de Ccollectiontank: L 30 80 120 180 400
Het gebied M2 van de Nutschefilter 0,1 0,15 0,2 0,3 0,8
Vacuümpompsysteem Volgens URS


Waarom ons kies:

  1. door ons perfect ontwerp, zorgen de productie en de naverkoopdienst, ervoor dat de productie de efficiënte gebruiksperiode.
  2. Geef volledig spel de ontwerpprestatie-indicators.
  3. Aanbieding u van technisch ontwerp aan equipement productie en installatie en de zuiverende integratiedienst.

 
FAQ:
 
1.What over uw fabriek?
Onze fabriek wordt gevestigd in Wenzhou-stad, Zhejiang-Provincie en heeft meer dan 15 jaar ervarings bij machines het maken.
 
2.How zal uw bedrijf de materiaalkwaliteit controleren?
Wij hebben een gekwalificeerd deskundigenteam, zullen wij inspecteren=zullen= elke productie te werk gaan .also-Machines in onze installatie vóór verzending worden getest.
 
3.How snakken de garantie zullen zijn?
Wij verstrekken 1 jaar garantie voor machine het lopen, maar wij zullen ons geheel - de het levensdienst voor de machine veroorloven.
 
4.Which de vriendelijke betaling doet uw bedrijf nu?
Wij keuren Western Union, T/T, D/P, D/C en onherroepelijke L/C betaalbare enz. goed
 
5.Can wij worden uw verdeler in ons land?
Ja, heten wij u welkom zeer! Meer details zullen worden besproken als u in het zijn onze agent geinteresseerd bent.
 
6.Why wij kiezen „JOSTON“?
1. Wij verbeteren de betrouwbaarheid van de kwaliteit van het product en beroepsleven.
2. Wij verminderen de consumptiekosten van het product in het ruuning.
3. Wij verbeteren de capaciteit van het onderzoekpersoneel om een creatief ontwerp te leveren;
4. Wij gebruiken belangrijke technologieën in onze productontwikkeling en innovatie, en verhogen daardoor het concurrentievoordeel van producten.
 
7.Do u levert installatiemateriaal in overzee?
Ja, als behoefte, wij onze ingenieur naar uw installatie kunnen sturen om u te helpen installatie en commissie doen.
 
8.Do u levert installatiemateriaal in overzee?
Ja, als behoefte, wij onze ingenieur naar uw installatie kunnen sturen om u te helpen installatie en commissie doen.
 
9.How kunnen wij de status van de ordeproductie kennen?
Wij zullen de persoon schikken om foto of video tijdens productie in elke week te nemen om u te maken om de productiestatus te kennen. Wanneer de goederen worden gebeëindigd, zullen wij gedetailleerde foto's nemen of de video voor uw het controleren, na keurt goed, dan zullen wij verzending .also schikken u VET in onze installatie kunt schikken wanneer de goederen hier klaar zijn
 
10.hat is de vriendelijke dienst u aanbiedt alvorens orde te maken?
1. volgens uw bedrijf URS, zullen wij de ontwerptekening accoridingly maken.
2.after uw bedrijf keurde tekening goed, zullen wij citaat maken.
. def. 3 maken wij overeenkomst over betalingstermijnen, levertijd, pakket, verzending enz.
 
11.how over uw dienst van de bedrijfnaverkoop?
1. Wij verlenen de naverkoopdienst op lange termijn.
2. wij kunnen installatie en commissie voor het materiaal in uw installatie indien nodig doen.
3. Ondertussen, kunt u ons roepen of met de elektronische post versturen om over om het even welke relevante vraag te raadplegen aangezien wij een speciale lijn voor de naverkoopdienst hebben. Alternatief, kunt u online met ons communiceren om eender welk probleem op te lossen.

 

 


 Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen 0

 

Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen 1


Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen 2
Sanitaire Roestvrij staal Farmaceutische Schepen 3
 
 
 
 

Contactgegevens
WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)