Thuis ProductenVacuümevaporatormachine

Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h

Certificaat
China WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. certificaten
China WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h

Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h
Vacuum Falling Film Evaporator 500kg/h Distillation Machine
Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h

Grote Afbeelding :  Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h

Productdetails:
Plaats van herkomst: Wenzhou, China
Merknaam: JOSTON
Certificering: CE,ISO,FDA,GMP
Modelnummer: FNS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: USD10000-50000
Verpakking Details: de uitvoer standaardpakket
Levertijd: 35 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30 SETS/Maand

Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h

beschrijving
Marketing Type: Nieuw Type: Concentrator/Evaporator/Kristallisator
Garantie: 1 jaar Na de Garantiedienst: Onlineondersteuning/bezoek de installatieplaats van de cliënt
Lokale serviceplaats: De agent is beschikbaar als lokaal bureau hebben Verleende naverkoop de dienst: Onlineondersteuning/bezoek de installatieplaats van de cliënt
Oem: Parameteraanpassing Materiaal: 304/316L roestvrije Steel/SS2205/Titanium
Het verwarmen Model: stoom/hete olie/warm water/elektro Functie: verwijder water of oplosmiddel uit de grondstof in lage temperatuur
Kerncomponenten: de verwarmer, evaporator, dwong ciruclationpomp, gedwongen condensator, - omlooppomp, elektrocontrol Zeer belangrijke Verkopende Punten: Dalende Filmevaporator
Het voeden: De zuivelolie enz. van sap/syrup/whey/CBD Output: vloeistof/semi-zalf +water (oplosmiddel)
Sleutelwoorden: hoge effect dalende filmevaporator Toepasselijke Industrie: farmaceutisch, het brouwen, voedsel, drank en andere industrieën, vooral voor de verdamping van gema
Hoog licht:

GMP Dalende Filmevaporator

,

farmaceutische Dalende Filmevaporator

,

500kg/h vacuümdistillatiemachine

Vacuüm Multieffect Dalende van de Filmverdamping en Distillatie Machine

 

De vacuüm Hoge Efficiënte Lage Temperatuur Tubulaire Type Dalende Filmevaporator wordt wijd gebruikt in geneesmiddel, voedsel, chemische, biologische techniek, milieubescherming techniek, afval vloeibare terugwinning en andere industrieën. Als het in voedsel wordt toegepast, kan het de thermosensitive materialen zoals glucose, fructose, verse melk, tomatesap, sojaboonmelk, xylitol, sorbitol, VC, zetmeelsuiker, Chinees geneeskundeuittreksel onophoudelijk verdampen en concentreren etc., om de productconcentratie te verbeteren. In het aspect van waterzuiveringsinstallatie, kan het industriële afvalwater zijn verdampt om het doel van afvalwaterterugwinning of lossing te bereiken.

 

De vacuüm Hoge Efficiënte Lage Temperatuur Tubulaire Type Dalende Filmevaporator moet de vloeibare grondstof van het hoogste eind voeden van het verwarmen van tank en het gelijk verdelen aan de binnenmuur van warmtewisselaarbuizen door de vloeibare distributie en film-forming apparaat.

Onder de actie van ernst en vacuüminductie en luchtstroom, stroomt het uniform van boven tot onder. Tijdens stroom, gaat de stoom door het shell zijmiddel wordt geproduceerd te verwarmen en te laten verdampen aan de evaporator (separator) tank binnen samen met de vloeibare fase die.

De damp en de vloeistof zijn volledig gescheiden. Het dampgas gaat de condensatorcondensatie (als één enkele effect verrichting) in of gaat de volgende efficiënte evaporator als het verwarmen middel (als muti-stadium effect verrichting) in. De geconcentreerde vloeibare fase wordt gelost van de evaporator (separator) tank.

 

Kenmerk voor Vacuüm Hoge Efficiënte Lage Temperatuur Tubulaire Type Dalende Filmevaporator:

1. Het gehele verwarmingssysteem van het materiaal heeft de belangrijkste kenmerken van de hoge efficiency van de hitteoverdracht en korte het verwarmen tijd toe te schrijven aan het eenvormige verwarmen van stoom en de vloeibare verdamping van de filmstroom. Bijvoorbeeld, heeft het de voordelen van energie - besparing, lage stoomconsumptie en lage het koelen wateromloop.

 

2. De materiaalstromen naar beneden langs de binnenmuur van de pijp om de verdamping van de drukstroom te versnellen, die voor de verdamping en de concentratie van de materiële vloeistof met hoge viscositeit geschikt is.

 

3. Omdat het materiaal in de vorm van film in elke buis verdampt, is de het verwarmen tijd van de materiële vloeistof zeer kort, zodat is het zeer voordelig aan de verdamping en de concentratie van voedsel, en het kan de voedingsingrediënten van voedsel zeer bewaren.

 

4. Onder de actie van vacuüm, verzekert het verdampingsproces niet alleen de hygiëne-eisen van materialen, maar ook verzekert de milieubeschermingseisen. Tegelijkertijd, vermindert het zeer de verdampingstemperatuur. Bovendien is het uitgerust met een hete perspomp. Een deel van de secundaire stoom is aangaande geïnhaleerd door de hete perspomp en gemengd met de ruwe stoom, die de ruwe stoom bewaart. Tegelijkertijd, omdat de stoom door de hete perspomp het verwarmen shell in de vorm van nevelmist ingaat, verspreidt de stoom snel en de voervloeistof verwarmen mild is, zodat is het geschikt voor de concentratie van warmtegevoelige materialen.

 

5. het materiaal is geschikt om het schuimende materiaal te laten verdampen en te concentreren. Aangezien de materiële vloeistof in de het verwarmen buis verdampt, vormt het damp vloeibare scheiding, en bij de bodem van het efficiënte lichaam, wordt het grootste deel van de vloeistof verwijderd. Slechts gaat een kleine hoeveelheid van vloeistof en alle stoom twee de separator in om scheiding te versterken. De gehele vloeistof heeft in het algemeen geen grote invloed verwerken, waarbij de vorming van schuim wordt vermeden.

 

6. Voor voedselverdamping en concentratie, kan het materiaal sterilisatiefunctie tegelijkertijd hebben. Het materiaal wordt eerst voorverwarmd, en ingaat dan de sterilisator, die boven 94 graden bereikt, en gehandhaafd ongeveer 24 seconden, d.w.z., gaat het het eerste effect lichaam, de materiële flits snel, en de temperatuurdalingen in onmiddellijk.

 

7. Het materiaal is uitgerust met het schoonmakende hoofd van CIP om schoonmaken het ter plaatse te realiseren. De gehele reeks van materiaal is gemakkelijk om zonder dode hoek te werken.

 

8. Het ononderbroken voeden en lossen van materiaal om ononderbroken verrichting te realiseren.

 

9. Het materiaal kan met een automatisch systeem worden uitgerust om automatische controle van parameters zoals voervolume, het verwarmen temperatuur, lossingsconcentratie, het schoonmaken, enz., evenals beschermingsmaatregelen voor gevoelige materialen in het geval van plotselinge stroomuitval te realiseren.

Dalende Filmevaporator met inbegrip van de volgende eenheid: verwarmende tank, evaporator (separator) tank, condensator, sub-koeler, inzamelingstank.

 

De Specificatie van technologiegegevens voor Vacuüm Hoge Efficiënte Lage Temperatuur Tubulaire Type Dalende Filmevaporator:

Model

Punt

FNS 200 FNS 500 FNS1000 FNS1500 FNS2000 FNS3000
Evaporatorcapaciteit (kg/u) 200 500 1000 1500 2000 3000
Evaporatortemperatuur C >55
MPa van de stoomdruk <0>
Vacuümgraadmpa -0.08

 

Waarom ons kies:

  1. door ons perfect ontwerp, zorgen de productie en de naverkoopdienst, ervoor dat de productie de efficiënte gebruiksperiode.
  2. Geef volledig spel de ontwerpprestatie-indicators.
  3. Aanbieding u van technisch ontwerp aan equipement productie en installatie en de zuiverende integratiedienst.

 

FAQ:

 

1.What over uw fabriek?

Onze fabriek wordt gevestigd in Wenzhou-stad, Zhejiang-Provincie en heeft meer dan 15 jaar ervarings bij machines het maken.

 

2.How zal uw bedrijf de materiaalkwaliteit controleren?

Wij hebben een gekwalificeerd deskundigenteam, zullen wij inspecteren=zullen= elke productie te werk gaan .also-Machines in onze installatie vóór verzending worden getest.

 

3.How snakken de garantie zullen zijn?

Wij verstrekken 1 jaar garantie voor machine het lopen, maar wij zullen ons geheel - de het levensdienst voor de machine veroorloven.

 

4.Which de vriendelijke betaling doet uw bedrijf nu?

Wij keuren Western Union, T/T, D/P, D/C en onherroepelijke L/C betaalbare enz. goed

 

5.Can wij worden uw verdeler in ons land?

Ja, heten wij u welkom zeer! Meer details zullen worden besproken als u in het zijn onze agent geinteresseerd bent.

 

6.Why wij kiezen „JOSTON“?

1. Wij verbeteren de betrouwbaarheid van de kwaliteit van het product en beroepsleven.

2. Wij verminderen de consumptiekosten van het product in het ruuning.

3. Wij verbeteren de capaciteit van het onderzoekpersoneel om een creatief ontwerp te leveren;

4. Wij gebruiken belangrijke technologieën in onze productontwikkeling en innovatie, en verhogen daardoor het concurrentievoordeel van producten.

 

7.Do u levert installatiemateriaal in overzee?

Ja, als behoefte, wij onze ingenieur naar uw installatie kunnen sturen om u te helpen installatie en commissie doen.

 

8.Do u levert installatiemateriaal in overzee?

Ja, als behoefte, wij onze ingenieur naar uw installatie kunnen sturen om u te helpen installatie en commissie doen.

 

9.How kunnen wij de status van de ordeproductie kennen?

Wij zullen de persoon schikken om foto of video tijdens productie in elke week te nemen om u te maken om de productiestatus te kennen. Wanneer de goederen worden gebeëindigd, zullen wij gedetailleerde foto's nemen of de video voor uw het controleren, na keurt goed, dan zullen wij verzending .also schikken u VET in onze installatie kunt schikken wanneer de goederen hier klaar zijn

 

10.hat is de vriendelijke dienst u aanbiedt alvorens orde te maken?

1. volgens uw bedrijf URS, zullen wij de ontwerptekening accoridingly maken.

2.after uw bedrijf keurde tekening goed, zullen wij citaat maken.

3. def. maken wij overeenkomst over betalingstermijnen, levertijd, pakket, verzending enz.

 

11.how over uw dienst van de bedrijfnaverkoop?

1. Wij verlenen de naverkoopdienst op lange termijn.

2. wij kunnen installatie en commissie voor het materiaal in uw installatie indien nodig doen.

3. Ondertussen, kunt u ons roepen of met de elektronische post versturen om over om het even welke relevante vraag te raadplegen aangezien wij een speciale lijn voor de naverkoopdienst hebben. Alternatief, kunt u online met ons communiceren om eender welk probleem op te lossen.

 

 

Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h 0

Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h 1

Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h 2

Vacuüm Dalende de Distillatiemachine van de Filmevaporator 500kg/h 3

 

 

Contactgegevens
WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)