Thuis Productenroestvrij staaltanks

316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor

Certificaat
China WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. certificaten
China WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor

316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor
316L Stainless Steel Tanks GMP Cell Bioreactor Fermentor System
316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor 316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor 316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor 316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor 316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor 316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor

Grote Afbeelding :  316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor

Productdetails:
Plaats van herkomst: Wenzhou, China
Merknaam: JOSTON
Certificering: CE,ISO,FDA,GMP,UL/CSA
Modelnummer: BT
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: USD20000-100000
Verpakking Details: de uitvoer standaardpakket
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 20 reeksen/maand

316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor

beschrijving
Marketing Type: Nieuw Producttype: gistingsbioreactor
garantieperiode: 1 jaar Na de Garantiedienst: Onlineondersteuning/bezoek de installatieplaats van de cliënt
Lokale serviceplaats: De agent is beschikbaar als lokaal bureau hebben Verleende naverkoop de dienst: Onlineondersteuning/bezoek de installatieplaats van de cliënt
Oem: Parameteraanpassing Materiaal: 304/316L roestvrij staal
Verwarmingsmethode: stoom/warm water/elektro Usags: Gebruikt voor diverse soorten de microbiologiegisting
Kerncomponenten: bioreactor met verschillend sensoren en controlesysteem Zeer belangrijke Verkopende Punten: Aspeticbioreactor, Vaccingisting, Volledige Automatisch
Het voeden: de microbiologie Output: cultuur bacterieel zaad
Verwante woorden: Bioreactortank/Bewogen Tankbioreactor/Celbioreactor/Bioreactorgister/Biopharmaceutical Toepasselijke Industrie: bio-pharma, vaccin
Hoog licht:

316L roestvrij staaltanks

,

de Tanks van het stoomroestvrije staal

,

GMP beklede gistingstank

Roestvrij staalgmp Gediplomeerd PLC Automatisch de Gistersysteem van de Celbioreactor

 

De goed-gekenmerkte en versnelde de procesontwikkeling en optimalisering kunnen worden bereikt slechts als het proces voldoende in een parallel verkleind platform kan worden geautomatiseerd dat zowel gemakkelijk aan opstelling is, scalable, als compatibel systeem met beschikbare technologieën. Zo er is een behoefte om zich van traditioneel bioprocess materiaal en in een platform te verwijderen dat de ontwikkeling en de optimalisering van het hoog-productieproces toelaat. Dat type van technologie zou drie zeer belangrijke kenmerken moeten hebben:

• miniaturisatie om snellere experimentele productie bij toe te laten lage kosten

• automatisering voor nauwkeurige, reproduceerbare prestaties van een groot aantal individuele verrichtingen

• parallelle verwerking om evaluatie van een brede experimentele ruimte toe te staan, die in proces begrip resulteren.

Hier stel ik een geautomatiseerde minibioreactortechnologie voor die voor de ontwikkeling en de optimalisering van het hoog-productieproces voor zowel microbiële gistingen als de procédés van de celcultuur het mogelijk maakt. Bovendien toon ik de geschiktheid van deze die technologie door gegevens te analyseren uit een geautomatiseerde bioreactor worden verkregen en gegevens van laboratorium en experimentele bioreactoren aan te vergelijken.

 

Hoofdtechnologiegegevens voor Roestvrij staalgmp Gediplomeerd PLC Automatisch de Gistersysteem van de Celbioreactor

Punt Technologiespecificatie
Het werk volume L 5-30000L
materiaal Het contactproduct is SS31L6, is het niet-contactdeel SS004
De oppervlakte eindigt

De binnenoppervlakte is Ra van het spiegelpoetsmiddel: 0.3-0.5um

De buitenoppervlakte is Ra van het matpoetsmiddel<0>

Werkdruk Binnenshell is 0.2MPa; het jasje is 0.3MPa
Agitatie

1). Het hoogste mechanische mengapparaat met twee lagen zes bladdrijvende kracht, is voor schuimtorpedojager, NAAIT het gebruik van de toestelmotor merk

2). De snelheid is (regelbare) 0-400RPM

Materiaal van tank

1) .using de inenting van de alcoholvlam

2) De steriele klep van de typebemonstering en bodem gelijke klep

3) PH sensor, PO2-sensor, schuimsensor, stroommeter, temperatuursensor, Druksensor, niveausensor, gezichtsglas, gezicht lichte enz.

bouw De tank van de gistingsreactor met volledig pijpleiding en PLC/HMI-controlebord

 

Roestvrij staalgmp wordt het Gediplomeerde PLC Automatische de Gistersysteem van de Celbioreactor gebruikt voor diverse soorten de microbiologiegisting, keurt ons materiaal het hoogste mechanische mengapparaatsysteem goed, kan de snelheid regelbaar, en de alle parameters kunnen, als de reactortemperatuur, drukph vernietigde gegevens, PO2-gegevens, schuim enz. .all controleren de parameters worden geregistreerd, kunnen van het controlebord automatische .so worden opgeslagen en worden gedrukt het uitstekende stabiliteit en geschikte verrichting is.

 

Roestvrij staalgmp de Gediplomeerde PLC Automatische van het de Gistersysteem van de Celbioreactor configuratie van het de Tanklichaam: roestvrij staal SUS316L/SUS304-materiaal; de controle van de jasjetemperatuur, geoptimaliseerd afleidingsactieontwerp; het interne oppervlakte oppoetsen, Ra ≤ 0,4 μm; buitenoppervlak het oppoetsen of steenbehandeling; de grote spiegel van de hoek lange strook, pH elektrode, doet elektrode, is de interface van de temperatuurelektrode volledig; de tankdekking is uitgerust met de haven van de vlaminenting en het voeden reserveinterface, enz.

 

Roestvrij staalgmp Gediplomeerd PLC Automatisch de Gistersysteem die van de Celbioreactor systeem mengen: hoogste type het mechanische mengen zich systeem; aseptisch mechanisch verzegelend systeem; Gelijkstroom die motor of AC motor mengen; standaard 2 laag vlakke drijvende kracht, de éénfasige peddel van de hoog rendementafschuiming; facultatief geneigd blad, gebogen blad, asstroompeddel, enz. regelbare snelheid, digitale vastgestelde snelheidscontrole.

 

Roestvrij staalgmp de Gediplomeerde PLC Automatische van het de Gistersysteem van de Celbioreactor Structurele wijze: vloertype kaderstructuur, die ruimte en geschikte verrichting bewaren.

Ventilatiesysteem: diepe ventilatie, al roestvrij staalpijpleiding; de vertoning van de glasrotameter, de vertoning van de drukmaat, handklep om de stroom te regelen; Duitse de sterilisatiefilter van het sartoriushoge rendement met roestvrij staalshell, het filtreren nauwkeurigheid 0,01 μ m; de externe samengeperste lucht wordt vereist, uitgerust met waterverwijdering en druk het stabiliseren apparaat het van uitstekende kwaliteit, aan onophoudelijk en stabiel leveringsgas; het facultatieve controlemechanisme van de massastroom de luchtstroom automatisch om te controleren.

 

Roestvrij staalgmp de Gediplomeerde PLC Automatische van het de Gistersysteem van de Celbioreactor controle van de de Tankdruk: de hoogste uitlaathaven is uitgerust met wijzertype drukmaat om de tankdruk te tonen, en de roestvrij staalklep wordt manueel aangepast; de facultatieve zender van de inhamdruk en de automatische regelende klep zijn uitgerust om de automatische controle van de tankdruk te realiseren.

 

Temperatuurcontrole: online opsporing, het digitale plaatsen, automatische/handcontrole vrije omschakeling; PT-100 temperatuursonde; elektrische het verwarmen temperatuurcontrole en de externe controle van de koelwater automatische temperatuur.

PH controle: de online opsporing, tweerichtings peristaltische pomp stroomt automatisch alkali of zure oplossing voor aanpassing; de ingevoerde pH elektrode kan door stoom op hoge temperatuur worden gesteriliseerd.

 

Opgeloste zuurstof (): de online opsporing, strekt zich 0-100% of 0-200% uit; ingevoerd doe elektrode, die door stoom op hoge temperatuur kan worden gesteriliseerd; het kan in aaneenschakeling met snelheid en ventilatie worden gecontroleerd.

 

Aanvullingscontrole: Standard 1-aanvulling van de de tijd evenredige stroom van de manier de peristaltische pomp, de cumulatief vertoning van de stroomaanvulling en verslag.

Afschuimingswijze: geleidende schuimelektrode, automatisch alarm voor abnormale schuimvoorwaarde; de standaard 1 automatische/handstroom die van de manier peristaltische pomp schuimwerend middel, cumulatief volumevertoning en verslag toevoegen.

Controlesysteem: PLC van Siemens controlemechanisme echte kleur plus touch screen, volledige functies, stabiele verrichting.

 

Sterilisatiewijze: op zijn plaats sterilisatie, handcontrole.

Materiaaleigenschappen: op zijn plaats sterilisatie, veilig en betrouwbaar, geen risico van de transmissielekkage; de grote het bekijken observatie van de hoek longitudinale spiegel is duidelijk; de inentingsmethodes zijn divers en betrouwbaar (de standaardhaven van de vlaminenting, de differentiële haven van de drukinenting en andere vormen zijn facultatief); vloertype de tank is mooi en grootmoedig; de verrichting en de demontage zijn gemakkelijk; de speciale specificaties kunnen worden aangepast.

 

Controlesysteem

Controlesysteem: het controlemechanisme ter plaatse, de volgende bemanning voor het de reeksplc van Siemens S7-200 controlesysteem, het is een rijp, stabiel, universeel type van PLC, om een verscheidenheid van automatiseringstoepassingen, vooral in de Toepassing van de productieprocesbeheersing aan te passen. Zijn modulair, gemakkelijk uit te voeren verdeelde configuratie en gemakkelijk etc. te beheersen, PLC van Siemens is het controlecentrum een biologische implementatie van de reactieprocesbeheersing is economisch en geavanceerd controlesysteem, het systeemgebruik de touch screenvertoning, directe verrichtingen ter plaatse (menutype), al Engelse menu en de interface geworden; ook met de hostcomputer voor gegevenstransmissie, gegevensbemonstering en vertoningstank, de systeemmening van gegevensanalyse, lezingsmontages.

10-duim LCD is touch-sensitive scherm als vertoningsscherm aan het vertonings volledige tevreden-rijke, gebruikersvriendelijke scherm eenvoudig, gemakkelijk te werken. En storend elkaar. Het controlesysteem kan aan verschillende waaier van sensoren en actuators de output van het inputsignaal met het signaal anti-jamming systeem aanpassen.

Software: De KRACHT CONTORL van Siemens S7+

Gegevensverzameling en controlemodule: PLC van Siemens S200 controlemechanisme en gegevensverzameling en controlemodule

1. Controle
1) Handcontrole: U kunt het percentage plaatsen die van open klep of een klep openen, 2) automatische controlewijze: U kunt ononderbroken of PID PID controle selecteren de schakelaar, 3) opeenvolgingscontrole: de controle van alle parameters kan minstens 10 controlesectie worden vooraf ingesteld, 4) voor automatische segmentatie controleer ver: PC-controle, 50 aanvaardbare correlatiecontrole: de opgeloste zuurstof kan snelheid, het tarief van de luchtstroom, tankdruk, controle selecteren van het voeden, enz. pH kan verkiezen om met zuur en alkali te controleren

 

2. Metingsfunctie: kan voedend, bellenvijand, zoals meting van pH
3. De x-y-as aan grafiek echte vooruitgang kan om het even welke uitbreiding en samentrekking van grafiekvertoning zijn, om de exploitant te helpen de parameters van de interactie tussen de gevolgen van het gistingsprocédé bepalen zich snel te wijzigen en aan te passen

4. Gegevens - verwerking
1) om aan te tonen dat alle parameters van de tendens analyse buigen
2) om op te slaan, om te tonen, om alle historische krommeparameters te analyseren
3) kan alle parameters van het partijrapport tonen
4) kopieer direct de gegevens met USB

 

5) het formaat van de gegevensopslag is compatibel met EXCEL, EXCEL-kan het platform zijn te behandelen
5. De functie van de controlemechanismezelfbescherming: om het wachtwoord te plaatsen, kunnen anderen niet de gistingsparameters wijzigen; en het controlemechanisme wordt niet verloren wegens machtsmontages voor elke parameter
6. De procesbeheersingsparameters kan kan, elke parameter blok 10 kan worden geplaatst hebben
7. De tijdvertoning van elk interval van de parameteropname kan worden aangepast
8. Twee parameters kunnen met de de het schermmontages en kaliberbepaling worden uitgevoerd

9. toon het controlemechanisme werkelijk tegen loopt, instrueerde het paneel het het processysteem van de staat, proceshardware, en de indicator van de motiestatus voor het begrip van de status diverse van het apparaten (zoals zich peristaltische pompen, circulatiepompen, het verwarmen, het mengen, enz.) werk, Foutenidentificatie kan als vertoning worden gebruikt
10. Elke parameter van de transmissie is onafhankelijke modules, zonder elkaar, voor gemakkelijk onderhoud te storen
11.PH, DOE en andere parameters van controle en bijbehorende controles kunnen worden aangepast

PC-software

 

BLBIO-Ver8.0 is een een gegevensopname en verwerking als één van de gisting van speciale pakketten, met de Engelse verrichtingsinterface, gegevensopslag en reserve, krommeanalyse, de analyse van de rapportgeneratie, anomalieanalyse, voor de gisting en de productieprocesbeheersing en gegevens - de verwerking brengt heel wat gemak.
Hoofdlijnen:
1. Kan de gistingstijd, temperatuur, pH, opgeloste zuurstof, rotatiesnelheid, luchtstroom, druk registreren, hoeveelheid, de hoeveelheid schuim vijandelijke, zure dosering vullen
2. Kan onder de gecontroleerde veranderlijke montages en de controleparameters, verre verrichting worden verzonden
3. Kan opeenvolgingscontrole worden geplaatst
4. Kan off-line parameters typen, en de verslagen tonen
5. De tendenskromme, historische kromme toont
kan (om het even welke het plaatsen) kromme tonen 1-10;
- U kunt een verschillende begintijd en de tijdspanne (8,24,48,72,96 en 144 uren) selecteren;
- U kunt de hogere en lagere krommen plaatsen toont om vertoningsresolutie te verbeteren;
- U kunt kiezen om het even welk verscheidene verschillende partijen (1-10) kromme ook dat voor vergelijkende analyse toont;
- en de y-As parallel met de snijlijn door de muis die de lezing te slepen, wordt door krommegegevens wordt gevolgd geactiveerd, de gistingstijd (X-as) en dezelfde tijd de gegevens met de snijdende bewegingsveranderingen buigen;

6. Rapportdruk
- kan significante 1-12 (om het even welke reeks) gegevens, en drukoutput tonen;
- U kunt een verschillende begintijd en de tijd selecteren en kunt verschillende tijdintervallen (1,5,15,30,60 minuten) kiezen;
- U kunt om het even welk van verscheidene verschillende partijen (om het even welke reeks) gegevens, en drukoutput kiezen,
- Aan vergelijkende analyse;

7. Krommedruk
- U kunt tonen de kromme door kleurenprinter werd gedrukt;
EXCEL-het platform kan ook in gegevens worden uitgevoerd - de verwerking en de druk, zijn zeer geschikt.

 

Waarom ons kies:

  1. door ons perfect ontwerp, zorgen de productie en de naverkoopdienst, ervoor dat de productie de efficiënte gebruiksperiode.
  2. Geef volledig spel de ontwerpprestatie-indicators.
  3. Aanbieding u van technisch ontwerp aan equipement productie en installatie en de zuiverende integratiedienst.

FAQ:

 

1. Wat over uw fabriek?

Onze fabriek wordt gevestigd in Wenzhou-stad, Zhejiang-Provincie en heeft meer dan 15 jaar ervarings bij machines het maken.

 

2. Hoe uw bedrijf de materiaalkwaliteit zal controleren?

Wij hebben een gekwalificeerd deskundigenteam, zullen wij inspecteren=zullen= elke productie te werk gaan .also-Machines in onze installatie vóór verzending worden getest.

 

3. Hoe snakt de garantie zal zijn?

Wij verstrekken 1 jaar garantie voor machine het lopen, maar wij zullen ons geheel - de het levensdienst voor de machine veroorloven.

 

4. Welke vriendelijke betaling uw bedrijf doet nu?

Wij keuren Western Union, T/T, D/P, D/C en onherroepelijke L/C betaalbare enz. goed

 

5. Kunnen wij uw verdeler in ons land worden?

Ja, heten wij u welkom zeer! Meer details zullen worden besproken als u in het zijn onze agent geinteresseerd bent.

 

6. Waarom wij kiezen „JOSTON“?

1. Wij verbeteren de betrouwbaarheid van de kwaliteit van het product en beroepsleven.

2. Wij verminderen de consumptiekosten van het product in het ruuning.

3. Wij verbeteren de capaciteit van het onderzoekpersoneel om een creatief ontwerp te leveren;

4. Wij gebruiken belangrijke technologieën in onze productontwikkeling en innovatie, en verhogen daardoor het concurrentievoordeel van producten.

 

7. Levert u installatiemateriaal in overzee?

Ja, als behoefte, wij onze ingenieur naar uw installatie kunnen sturen om u te helpen installatie en commissie doen.

 

8. Levert u installatiemateriaal in overzee?

Ja, als behoefte, wij onze ingenieur naar uw installatie kunnen sturen om u te helpen installatie en commissie doen.

 

9. Hoe kunnen wij de status van de ordeproductie kennen?

Wij zullen de persoon schikken om foto of video tijdens productie in elke week te nemen om u te maken om de productiestatus te kennen. Wanneer de goederen worden gebeëindigd, zullen wij gedetailleerde foto's nemen of de video voor uw het controleren, na keurt goed, dan zullen wij verzending .also schikken u VET in onze installatie kunt schikken wanneer de goederen hier klaar zijn

 

10. de hoed is de vriendelijke dienst u aanbiedt alvorens orde te maken?

1. volgens uw bedrijf URS, zullen wij de ontwerptekening accoridingly maken.

2.after uw bedrijf keurde tekening goed, zullen wij citaat maken.

3. def. maken wij overeenkomst over betalingstermijnen, levertijd, pakket, verzending enz.

 

11. hoe ongeveer uw dienst van de bedrijfnaverkoop?

1. Wij verlenen de naverkoopdienst op lange termijn.

2. wij kunnen installatie en commissie voor het materiaal in uw installatie indien nodig doen.

3. Ondertussen, kunt u ons roepen of met de elektronische post versturen om over om het even welke relevante vraag te raadplegen aangezien wij een speciale lijn voor de naverkoopdienst hebben. Alternatief, kunt u online met ons communiceren om eender welk probleem op te lossen.

316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor 0

316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor 1

316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor 2316L GMP van roestvrij staaltanks de Gistersysteem van de Celbioreactor 3

 

 

Contactgegevens
WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)