Thuis

WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Machinesco. van Wenzhouyinuo, Ltd behoort tot Joston-de Industriegroep. De de productiebasis wordt van het bedrijf gevestigd in het Binhai-Economische de industriepark van Wenzhou en het bedrijf van de Technologische Ontwikkelingsstreek .the is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de installatie van farmaceutische machines, zuivelfabriek/drank&food machines, chemische de industriemachines en sanitair vloeibaar materiaal enz. Wij zijn de belangrijke professionele machines en materiaalleverancier; wij produceerden het materiaal met een lange geschiedenis van meer dan 15 jaar in China.

De beroeps, de Dienst, Echtheid is onze waarde!

Voldoe klanten aan behoeften, die klanten tot waarde leiden, is het ons doel!

Wij hebben het vertrouwen van klanten en tevredenheid afhankelijk van zijn professionele dienst, goede kwaliteit, volledige verscheidenheden, en concurrerende prijs verkregen. Onze producten zijn uitgevoerd naar veel landen en gebieden, zoals Europa, de V.S., het Midden-Oosten, Rusland, Centraal-Azië, Zuidamerikaans en Zuidoost-Azië enz.

Wij kunnen u van de volledige vastgestelde oplossingen van de techniek, het materiaal en de technische dienst in geneesmiddel en voedsel de industrie na jaren van specifieke ervaring in de farmaceutische industrie en de voedselindustrie, het techniekonderzoek en de technische dienst voorzien.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Yinuomachines zijn de dochteronderneming van Joston-de Industrie die in 2005 en hoofdzakelijk in de de pharamceutical machines, zuivelfabriek/drank&food machines, de chemische de technologieinnovatie en de techniek van de industriemachines, de installatie en de naverkoopdienst vestigde.

 

Helling op de goede samenwerkingsverhoudingen met de Universiteit en Instituation, hebben wij de recentste technologie en verwerken voor nieuwe materiaaldeveopments .as de snelle groei in de marketing, Yinuo-worden de machines opgericht die de norm morden installatie hebben, die marketing, productontwikkeling, het proces van precisiedelen, productie amd assemblage, kwaliteitscontrole, na de verkoopdienst en van het kernbeheer team behandelen.

 

wij constant om ervaring samen te vatten en technology.base op de stal verder te verbeteren, wij om de grenzen van technologie uit te dagen om onze klanten het beste stal en efficiencymateriaal aan te bieden.

 

In de loop van de jaren, verbeteren de gedragsnormen en de regels van werknemers onophoudelijk en het ondernemingsbeheer beweegt voorwaarts een wetenschappelijk, standaard en professioneel niveau. nu heeft ons bedrijf een contingent van goedgetrainde werknemers die ontmoeten modren ondernemingsbeheer en productie kunnen.

 

China WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Merken : JOSTON

Aantal werknemers : 51~100

Jaarlijkse omzet : 5 Million-10 Million

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%

Processing Equipments: Germany,Taiwan,Japan Original

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. Certificaten China WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. Certificaten China WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. Certificaten China WenZhou Yinuo Machinery Co.,Ltd. Certificaten